Aftenpodden USA: Hva kan Trump gjøre nå?

Det ser mørkt ut for Donald Trump, men kan det vær en vei tilbake? Vi diskuterer muligheten for en ny overraskelse i ukens Aftenpodden USA-podkast.

  • Hør i Aftenpostens podkastspiller i toppen av artikkelen. Hvis du har Iphone, kan du også høre i «Lytt»-seksjonen i Aftenposten-appen.
  • Flere episoder ligger nederst i denne saken.

De fleste ble overrasket da Donald Trump faktisk vant valget i 2016, men i år ser det enda vanskeligere ut. På målingene ligger presidenten mer enn 10 prosentpoeng bak utfordrer Joe Biden.

Lars Glomnes og korrespondent Øystein Langberg diskuterer hva som må skje for at Trump skal kunne sjokkere igjen. Kan han gjøre noe selv, eller må det en uforutsett hendelse til? Og har han egentlig en plan?

Nye episoder hver uke

Aftenpodden USA kommer ut hver tirsdag ettermiddag. Du må være abonnent på Aftenposten for å kunne høre Aftenpoddens USA-podkast, og den tilbys nå kun på Aftenpostens nye podkastplattform.

Den ukentlige podkasten Aftenpodden, som gir analyser og nyheter fra norsk politikk og debatt hver torsdag, vil fremdeles ligge åpent for alle brukere på alle podkastplattformer.

Her er tidligere episoder: