Ødeleggelsene var store i Mexico Beach i Florida etter at orkanen Michael rammet området. Redningsmannskaper har funnet nok en person omkommet i ruinene.
Verden

Stort bildegalleri: Slik har orkanen Michael knust småby i USA i fillebiter

Redningsmannskapene har funnet en død person i småbyen Mexico Beach i Florida. Byen ble lagt nesten fullstendig i ruiner av orkanen Michael.

  • og NTB

Så langt er 14 personer bekreftet omkommet som følge av uværet. Amerikanske myndigheter sier det er liten tvil om at dødstallet vil stige ytterligere.

– Vi har én bekreftet omkommet, og jobber nå for å finne ut om det er flere, sier Miamis brannsjef Joseph Zahralban, som leder en redningsenhet som har gått inn i det hardt rammede lokalsamfunnet.

Ødeleggelsene i Mexico Beach, Florida.
Lagrede båter i en ødelagt bygning i Panama City, Florida.

Letemannskapene brukte hunder for å lete etter ofre. De forsøker nå å finne ut om den omkomne var alene, eller om vedkommende forsøkte å søke ly for orkanen sammen med familien.

Mannskapene har nå lett to dager i ruinene i Mexico Beach. Byen ble truffet med full kraft da kategori-4-orkanen traff land, og kraftig stormflo og ekstrem vind knuste hele kvartaler.

Michael var en av de kraftigste orkanene som noen gang har truffet land i USA. De fleste i Mexico Beach hadde evakuert før orkanen rammet, men enkelte valgte likevel ikke å reise.

Se bildene som viser hvordan orkanen rammet kysten i Florida:

Mexico Beach, Florida.
Nær Panama City, Florida.
Pete Miller samler sammen eiendeler utenfor sitt ødlagte hus i Mexico Beach, Florida.
Donathan Fabie og kona Monica redder ut ølflasker fra restauranten sin i Mexico Beach i Florida.
Mexico Beach, Florida.
Mexico Beach, Florida.
Mexico Beach, Florida.
Mexico Beach, Florida.
Mexico Beach, Florida.
Peggy Cauley rydder opp i det som var familiens hjem i Mexico Beach, Florida.
Mexico Beach, Florida.

Les mer om

  1. Vær
  2. Ekstremvær
  3. USA