19 døde i Norge. 16-åring død i Frankrike.

En pasient som var innlagt med covid-19-symptomer, døde på Oslo universitetssykehus fredag. Dette er det 17. rapporterte koronadødsfallet her i landet. Dødsfallet er det fjerde ved sykehuset relatert til pandemien.

– Vi kan av personvernhensyn ikke gi ytterligere informasjon om den avdøde, skriver sykehuset på Twitter.

En koronasmittet kvinne døde torsdag på Drammen sykehus, opplyser familien til Drammens Tidende. Verken kommunikasjonsansvarlig Hege Frostad Dahle eller fagdirektør Ulrich Spreng i helseforetaket Vestre Viken ønsker overfor avisa å uttale seg om dødsfallet.

En koronasmittet kvinne som var bosatt på Orkerød sykehjem i Moss, er også død. Det skriver Moss Avis.

– Våre tanker går til de etterlatte, sier ordfører Hanne Tollerud, som mottok meldingen om dødsfallet torsdag kveld.

Kvinnen ble utskrevet fra Sykehuset Østfold 19. mars og oppholdt seg på sykehjemmet fram til 25. mars, ifølge kommunen. Hun døde torsdag, samme dag som hun fikk påvist smitte.

Aftenposten kunne fredag ettermiddag også melde om to døde ved sykehjem i Oslo, som var smittet med koronaviruset. Dette gjelder en beboer ved Økernhjemmet og en annen ved Oppsalhjemmet.

302 pasienter er nå innlagt på norske sykehus. 76 får behandling med respirator.

I Frankrike ble 16 år gamle Julie den første mindreårige som har dødd av koronaviruset. Det skriver Aftonbladet.

Julies søster forteller at sykdommen startet med en lett hoste i forrige uke. Selv med ingen underliggende sykdommer, døde Julie på et sykehus i Paris da lungene hennes sluttet å fungere.

– Ingen er uovervinnelig, sier søsteren hennes.