Verden

Prins Harry og hertuginne Meghan har bosatt seg i Santa Barbara

Prins Harry og hertuginne Meghan har kjøpt og flyttet inn i sitt nye hjem i Santa Barbara utenfor Los Angeles i California, melder flere amerikanske medier.

Prins Harry og hertuginne Meghan har kjøpt og flyttet inn i deres nye hjem i Santa Barbara utenfor Los Angeles, melder flere amerikanske medier. Her fra et arrangement i London i mars. Foto: Kirsty Wigglesworth / AP / NTB scanpix

 • NTB

Paret flyttet inn i juli og har «funnet seg til rette med privatlivet i nabolaget», sier en talsperson til nyhetsbyrået AFP uten å nevne hvor paret har bosatt seg.

Hertugen og hertuginnen av Sussex, som trakk seg fra de kongelige pliktene ved det britiske kongehuset tidligere i år, har tidligere bodd i Meghans hjemby Los Angeles. Der havnet de etter kort tid i en rettslig konflikt med fotografer som hadde knipset bilder av deres sønn Archie.

Ifølge People og Page Six ligger parets nye hus i den velstående byen Santa Barbara, om lag 150 kilometer nordvest for Los Angeles.

– Det er her de vil oppdra Archie og hvor de håper å leve et så normalt liv som mulig, sier en anonym kilde til Page Six.

Relevante artikler

 1. VERDEN

  Prins Harry har tilbakebetalt 28 millioner

 2. VERDEN

  Hetebølge over store deler av Vest-Europa

 3. VERDEN

  Skogbrannene i California blant delstatens største noensinne

 4. VERDEN

  Titusener på flukt fra branner i Californias vindistrikter

 5. VERDEN

  USA trekker ut flere tusen soldater fra Tyskland

 6. VERDEN

  Trump: Ginsburgs erstatter nomineres neste uke