Verden

Prins Harry og hertuginne Meghan har bosatt seg i Santa Barbara

Prins Harry og hertuginne Meghan har kjøpt og flyttet inn i sitt nye hjem i Santa Barbara utenfor Los Angeles i California, melder flere amerikanske medier.

Prins Harry og hertuginne Meghan har kjøpt og flyttet inn i deres nye hjem i Santa Barbara utenfor Los Angeles, melder flere amerikanske medier. Her fra et arrangement i London i mars.
 • NTB

Paret flyttet inn i juli og har «funnet seg til rette med privatlivet i nabolaget», sier en talsperson til nyhetsbyrået AFP uten å nevne hvor paret har bosatt seg.

Hertugen og hertuginnen av Sussex, som trakk seg fra de kongelige pliktene ved det britiske kongehuset tidligere i år, har tidligere bodd i Meghans hjemby Los Angeles. Der havnet de etter kort tid i en rettslig konflikt med fotografer som hadde knipset bilder av deres sønn Archie.

Ifølge People og Page Six ligger parets nye hus i den velstående byen Santa Barbara, om lag 150 kilometer nordvest for Los Angeles.

– Det er her de vil oppdra Archie og hvor de håper å leve et så normalt liv som mulig, sier en anonym kilde til Page Six.

Mest lest akkurat nå

 1. 1
  NORGE
  Publisert:

  Nyhetsstudio: Siste nytt

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5