Verden

Prins Harry og hertuginne Meghan har bosatt seg i Santa Barbara

Prins Harry og hertuginne Meghan har kjøpt og flyttet inn i sitt nye hjem i Santa Barbara utenfor Los Angeles i California, melder flere amerikanske medier.

Prins Harry og hertuginne Meghan har kjøpt og flyttet inn i deres nye hjem i Santa Barbara utenfor Los Angeles, melder flere amerikanske medier. Her fra et arrangement i London i mars. Foto: Kirsty Wigglesworth / AP / NTB scanpix

 • NTB

Paret flyttet inn i juli og har «funnet seg til rette med privatlivet i nabolaget», sier en talsperson til nyhetsbyrået AFP uten å nevne hvor paret har bosatt seg.

Hertugen og hertuginnen av Sussex, som trakk seg fra de kongelige pliktene ved det britiske kongehuset tidligere i år, har tidligere bodd i Meghans hjemby Los Angeles. Der havnet de etter kort tid i en rettslig konflikt med fotografer som hadde knipset bilder av deres sønn Archie.

Ifølge People og Page Six ligger parets nye hus i den velstående byen Santa Barbara, om lag 150 kilometer nordvest for Los Angeles.

– Det er her de vil oppdra Archie og hvor de håper å leve et så normalt liv som mulig, sier en anonym kilde til Page Six.

Flere artikler

 1. VERDEN
  Publisert:

  Harry og Meghan ute av rollen som britiske kongelige for godt

 2. VERDEN
  Publisert:

  Derfor koker Storbritannia før søndagens TV-intervju med Meghan Markle og prins Harry

 3. VERDEN
  Publisert:

  Meghan og Harrys strid med kongehuset eskalerer

 4. VERDEN
  Publisert:

  Prins Harry har tilbakebetalt 28 millioner

 5. FORELDRELIV
  Publisert:

  Lege: Kvinner vil ikke snakke om spontanabort, fordi de føler seg skyldige.

 6. VERDEN
  Publisert:

  USA trekker ut flere tusen soldater fra Tyskland