Verden

Hele Top Gear-trioen ferdig i programmet

Programleder Richard Hammond bekreftet fredag at han slutter i det populære britiske bilprogrammet Top Gear. Fra før har James May og Jeremy Clarkson forlatt programmet.

James May, Jeremy Clarkson og Richard Hammond har nå alle forlatt det populære BBC-programmet «Top Gear».
  • Ntb

Fredag morgen ble det kjent at May slutter i solidaritet med Jeremy Clarkson, som nylig fikk sparken av BBC. Nå følger altså Hammond etter, skriver The Guardian, som legger til at sistnevnte trolig skal jobbe med andre programmer for BBC.

— Det må være tre av oss. Man kan ikke bare sette inn en surrogat-Jeremy og forvente at det fortsetter, sa May til avisa fredag.

Produsenten av programmet, Andy Wilman, har også sagt opp. Wilman og de tre programlederne ble alle observert ved Clarksons hjem torsdag.

Jeremy Clarkson ble suspendert 10. mars etter at han angivelig slo til en produsent under en krangel om manglende matservering på hotellet der de bodde mens de gjorde opptak i North Yorkshire.

Les også:

Les også

James May slutter i Top Gear

Deretter snakket han nedsettende om BBC-sjefene som suspenderte ham og omtalte dem blant annet som «de jævla drittsekkene».

I slutten av mars fikk han sparken fra Top Gear, som er verdens mest sette TV-program med om lag 350 millioner seere verden over. Nå må altså BBC finne et helt ny ledelse til programmet før neste sesong.

Les også

  1. Johaug: - Dette var verre enn å bli jaget av Bjørgen!

  2. BBC-sjef får drapstrusler etter sparkingen av Clarkson

  3. BBC suspenderer Top Gear-programleder Clarkson

  4. Clarkson har fått tilbud om jobb i Russland