Verden

Melania Trump blir ikke med til Singapore

USAs førstedame Melania Trump blir ikke med ektemannen til verken G7-møtet i Canada eller det planlagte møtet med Nord-Koreas leder Kim Jong-un i Singapore.

Melania Trump, her avbildet i mai i fjor, har ikke vist seg offentlig siden 10 mai, hvilket har satt ført til en rekke rykter om hva årsaken kan være. Foto: Susan Walsh / AP / NTB scanpix
  • og NTB

Det opplyser Melania Trumps talsperson Stephanie Grisham. Førstedamen har ikke vist seg offentlig siden 10. mai, da hun og presidenten tok imot tre amerikanere som nylig var blitt løslatt fra Nord-Korea.

Få dager senere gjennomgikk 48-åringen en nyreoperasjon. Det hvite hus har opplyst at operasjonen gikk fint, og at Trump har det bra.

Førstedamens fravær fra rampelyset har ført til en rykteflom, der det blant annet spekuleres i om hun har flyttet tilbake til New York eller om hun kan ha gjennomgått en plastisk operasjon.

Grisham opplyser til DPA at Melania Trump etter planen skal delta på et arrangement i Det hvite hus mandag kveld, til ære for familier som har mistet sine nærmeste under oppdrag for det amerikanske militæret. Pressen vil ikke slippe til under arrangementet.

Les også

  1. Hotelltrøbbel for toppmøtet i Singapore

  2. Nordkoreansk avis frykter vestlige verdier: drap, voldtekter og menneskehandel

Les mer om

  1. Singapore
  2. Melania Trump
  3. Kim Jong-un