Verden

Hør våre korrespondenter analysere 2017: Hele verden venter på denne mannen

Årets siste podkast: Aftenposten Verden oppsummerer våre korrespondenter verden rundt 2016 og ser inn i 2017. Konklusjonen er at hele verden nå venter på Donald Trump.

2016 dreide seg om Donald Trump, og det kommer også 2017 til å gjøre, skal vi tro våre korrespondenter verden rundt.
  • Alf Ole Ask
    Alf Ole Ask
    Journalist

Hva spiser kinesere til jul? Hvorfor får Moskva-korrespondent Per Anders Johansen feire jul to ganger med kort mellomrom? Og hva blir de største sakene vi får høre om i 2017?

Dette og mye mer får du i årets siste podkast, Aftenposten Verden, der korrespondentene Jørgen Lohne i Kina, Per Anders Johansen i Russland, Øystein Langberg i Europa og Kristoffer Rønneberg i USA.

Det er ingen tvil om at innsettelsen av Donald Trump som USAs president blir den store begivenheten som starter året, men han har hele verdens oppmerksomhet. Hvor mange av valgløftene vil han forsøke å gjennomføre?

Du kan lytte til podkasten i spilleren under eller på SoundCloud, i iTunes eller fra vår RSS-strøm.

Men det skjer andre ting i verden også. I Kina er det partikongress til høsten. I Europa er det viktige valg i Nederland, Frankrike og Tyskland i tillegg til forhandlingene om Brexit. Og den russiske presidenten Vladimir Putin blir neppe mer forutsigbar i 2017.

Alt dette og mer til i årets siste podkast som også gir det innsikt i jule- og nyttårsfeiring i Beijing, Moskva, Brussel og New York.

Programleder er utenriksmedarbeider Alf Ole Ask

Les mer om

  1. Brussel
  2. Vladimir Putin
  3. Donald Trump
  4. Aftenposten