Verden

Kan miste sitt nye varemerke

Prins Harry sier han og hertuginne Meghan, som har gitt opp sine kongelige titler og plikter i Storbritannia, bruker Sussex Royal som sitt varemerke. Etter å ha utført det som fremstår som sine siste planlagte kongelige plikter, forlot prins Harry Storbritannia mandag og kom til Vancouver i Canada, der kona og sønnen er.

Men hjemme i Storbritannia fortsetter diskusjonen om hva slags rolle paret vil ha fremover, og hvordan de skal tjene til livets opphold. Nå mener Thomas Woodcock, dronningens ekspert på våpenskjold, at bruken av varemerket Sussex Royal er problematisk. – Jeg synes ikke det er tilfredsstillende. Man kan ikke være to ting på en gang. Du er enten (kongelig) eller så er du det ikke, sier Woodcock i et intervju med avisen The Times.

Prins William sa søndag at han og hertuginne Meghan følte at de ikke hadde noe annet valg enn å gi opp sin kongelige posisjon og plikter. Britiske pressen har omtalt dronning Elizabeths exitavtale med prins Harry og hertuginne Meghan som et knyttneveslag mot paret.

Les også

  1. Dronningens rådgiver kritisk til Harry og Meghans varemerke

  2. Britiske medier: Dronningen har straffet Harry og Meghan hardt

  3. Prins Harry: – Det var ikke noe annet alternativ

  4. Harry og Meghan trekker seg tilbake fra fremste rekke i det britiske kongehuset

Les mer om

  1. Oppsummert-type