Den gamle gravplassen i Aleppo ble fylt opp i fjor. I forrige uke var det fullt på den nye gravplassen.
Nå blir de døde liggende i den beleirede byens gater, eller de blir begravet i hager.
Vi advarer mot sterke bilder i denne saken.
Likhusene er fulle og byråkratene klarer knapt å registrere alle de døde.
– Vi har ikke mer plass, sier Mohammed Abu Jaafar, sjefen for de rettsmedisinske myndighetene byen.
Hans etat er så overveldet at dem som registrere de døde, trygler ham om ikke å ta imot flere.
– Selv om jeg hadde vurdert massebegravelser, så har jeg ikke maskinene til å grave, sier han til nyhetsbyrået på telefon fra den krigsherjede byen.
Tomt for mat
Aleppo var en gang Syrias største by og landets økonomiske hovedstad. Men byen har vært en av de viktigste slagmarkene etter at borgerkrigen i brøt ut i 2011.
Den østlige delen av byen har vært beleiret siden juli i år. Nå er det i ferd med å gå helt tomt for forsyninger og mat.
FNs nødhjelpskoordinator, Stephen O'Brien, trygler om å få tilgang til områdene «før det blir en enorm gravplass» for bydelens rundt 275.000 innbyggere.
Allerede blir døde liggende i gatene fordi ambulansene enten er bombet i stykker eller har gått tomme for drivstoff. Etter hvert som fronten rykker nærmere, er mange områder så farlige at redningsmannskapene ikke kan nå dem.
Døde blir liggende i gatene
Folk i området forteller om grufulle scener og om døde som ikke blir funnet før de har ligget lenge. Nylig ble en person funnet først da en katt begynte å spise på liket.
– En kvinne fra nabolaget kom til likhuset og rapporterte om det. Vi vet fortsatt ikke hvem det, sier Abu Jaafar.
– Jeg sverger til Gud på at jeg gråt. Og jeg er vant til grufulle syn.
- Minst 30.000 mennesker har rømt fra tidligere opprørskontrollerte deler av Aleppo under offensiven. I denne saken beskriver FN og Jan Egeland den humanitære situasjonen i Aleppo.
Hæren truer med den «sikre død»
Den syriske hæren, som er lojal til president Bashar al-Assads regime, advarer opprørene i Aleppo om at de må forlate byen eller stå ovenfor «den sikre død».
Til AP sier en talsmann for hæren, brigader Samir Suleiman, at regimestyrkene vil «fortsette å kjempe til de har reetablert stabilitet og orden i alle nabolag».
Opprørene har lenge holdt stand i deler av Aleppo, til tross for kraftige angrep fra president Assads styrker. De avviser at de vil overgi seg eller trekke seg tilbake.
Reuters melder at den syriske hæren nå tar sikte på å ta full kontroll over byen i løpet av noen uker etter å ha gjort store fremskritt de siste dagene.
Ifølge eksilgruppen Syrian Observatory for Human Rights (SOHR) har minst 310 sivile mistet livet i løpet av den nå to uker gamle offensiven, blant dem 42 barn. 220 opprørere skal også være drept.
Sykehus ødelagt
Like før offensiven mot øst-Aleppo tok til på bakken, slo luftangrep ut alle de syv sykehus og helsesentrene i området, blant dem fem traume- og akuttmottak.
Sykehusene ble evakuert og legene har satt opp skjulte hjelpeposter som bare kan gi den enkleste behandling.
– Enhver som blir såret er en potensiell martyr, sier Zakaria Amino, de lokale myndighetenes nestkommanderende.
Kulde og blodmangel tar liv
Sårede har dødd fordi de ikke har fått hjelp i tide og fordi det ikke er nok blod tilgjengelig, forteller en sykepleier som jobber ved en av de underjordiske klinikkene.
- Folk som ville ut av Aleppo ble ofre for artilleribeskytning: De ble drept da de forsøkte å rømme fra bomberegnet i Aleppo.
Blodbanken i det beleirede området er stengt, og noen har ikke overlevd operasjoner fordi de ikke har tålt kulden, sier hun.
De provisoriske klinikkene er ikke bare underbemannet og overbelastet, men de vet heller ikke hvor de skal gjøre av de døde.
Abu Jafaar forteller at han frykter at opphopingen av lik vil avsløre hvor de hemmelige klinikkene er skjult.
– Regimets informanter og medløpere er overalt, sier han.
Bare timer etter at Putin snakket med Trump, startet Russland en bred militær offensiv i Syria.
Blodig i Idlib
Også andre steder i Syria raser den nå fem å lange borgerkrigen videre.
Ifølge SOHR skal russiske fly i helgen ha bombet flere byer og steder kontrollert av opprørere i Idlib-provinsen nordvest i landet, melder NTB.
26 mennesker, deriblant tre barn, skal ha blitt drept i bombeangrep i byen Kafr Nabal søndag. Rundt 20 sivile ble drept i Maart al-Numan. Seks andre sivile ble drept i byen al-Tamana.
- Enda flere enn 30.000 kan ha kommet seg ut. SOHR: 50.000 har flyktet fra Øst-Aleppo.
SOHR mistenker at russiske fly står bak angrepene. Antagelsen er basert på opplysninger om flytype, lokalisering, flyvemønstre og hva slags våpen som blir brukt.
Russland, som støtter Assad-regimet, avviser at angrepene deres rammer sivile, skriver NTB.