Verden

Mor og sønn funnet drept på Tenerife

En tysk kvinne og hennes ti år gamle sønn er funnet drept i en grotte på Tenerife. Guttens far er pågrepet, opplyser politiet på de spanske Kanariøyene.

En tysk mann er pågrepet etter at sønnen hans og guttens mor ble funnet drept på Tenerife. Andres Gutierrez / AP / NTB scanpix

 • NTB

Et omfattende søk etter de to ble satt i gang tirsdag da lokale turgåere fant en fem år gammel gutt i nærheten av Adeje sørvest på øya.

Via tolk fortalte gutten at faren hadde tatt med familien til hula og gått til angrep på dem, melder det spanske nyhetsbyrået Europa Press. Femåringen skal ha sagt at han rømte etter å ha sett mye blod.

Politiet pågrep deretter den 43 år gamle faren, også han tysk, i hans leilighet i sentrum av Adeje. Han nektet å fortelle politiet hvor resten av familien var, ifølge nyhetsbyrået.

Mannen skal ha flyttet til Tenerife, mens kvinnen og deres to sønner ankom ferieøya mandag for å besøke ham.

Mannskaper fra nødetatene i nærheten av hulen der en tysk kvinne og hennes ti år gamle sønn ble funnet drept. Guttens far, også han tysk, er pågrepet. Andres Gutierrez / AP / NTB scanpix

Merker på kroppen

Helikopter og over 100 letemannskaper og politifolk deltok i søket etter de savnede. Kvinnen og tiåringen ble til slutt funnet onsdag i en grotte mellom to kløfter ved foten av Teide-vulkanen, opplyser politiet. De døde bar preg av å ha blitt utsatt for vold, skriver El Pais.

Tenerife, som er den største av Kanariøyene utenfor kysten av Marokko, er spesielt populær blant britiske og tyske turister.

Vi videreutvikler våre artikler.
Hjelp oss å forbedre, gi din tilbakemelding.
Gi tilbakemelding

Les mer om

 1. Vold
 2. Drap
 3. Tenerife
 4. Krim
 5. Politiet
 6. Familie
 7. Kanariøyene

Relevante artikler

 1. NORGE

  Drapssiktet sønn nekter for å ha noe med drapet å gjøre

 2. VERDEN

  Åtteåring ble dyttet foran tog og drept i Frankfurt

 3. VERDEN

  Kvinne siktet for omsorgssvikt i Århus-saken

 4. VERDEN

  Tenåring pågrepet for å ha kastet gutt (6) fra 11. etasje

 5. NORGE

  Far siktet for drapsforsøk på 15 år gammel sønn på Toten

 6. NORGE

  Drapsforsøkssiktet far begjært varetektsfengslet