Sorrell (14) døde. Moren ble skadet og operert. Bestemoren ligger med splinter i kroppen på sykehus.

«Hun var vår klippe», skriver bestefaren i hyllest til sitt 14 år gamle barnebarn. 75 personer ligger fortsatt på sykehus etter terrorangrepet, 23 av dem med alvorlige skader.

Sorrell Leczkowski ble bare 14 år gammel. Hun ble ett av de 22 dødsofrene under terrorangrepet i Manchester sent mandag kveld.

Bestefaren Michael Healey hadde med seg sin kone, datter og barnebarnet Sorrell til Manchester Arena mandag for å hente to andre på konserten.

Nå er Sorrell død. Bestemoren og moren ligger fortsatt på sykehus.

I natt delte politiet i Manchester bestefarens rørende hyllest av barnebarnet på Twitter. Familien kommer fra Adel, en forstad til Leeds.

«Sorrell var bare 14, men hun var vår klippe», skriver Healey. «Hun var en så smart, talentfull og kreativ jente. Det var ikke noe hun ikke kunne få til».

Sorrell Leczkowski ble drept og hennes mor og bestemor ble såret i angrepet mot Ariana Grande-konserten i Manchester.

Ville bli arkitekt

14-åringen drømte om å studere arkitektur på det anerkjente Columbia-universitetet i New York, skriver Healey, så hun kunne lære seg å «bygge hoteller med akesklier som kommer ut av hvert rom, og så hun kunne bygge et hus til moren sin».

Moren Samantha friskner nå til etter en operasjon, men sliter med å «få det sønderknusende tapet av sin datter til å gi mening».

Bestemoren får fortsatt intensivbehandling etter en 15 timer lang operasjon der legene fjerne splinter fra kroppen hennes, skriver The Telegraph.

75 personer ligger fortsatt på sykehus

22 personer døde i terrorangrepet i Manchester mandag kveld. Av dem er 21 personer identifisert, og ni av dem var tenåringer eller yngre.

Totalt har 116 personer fått sykehusbehandling etter angrepet. Ifølge The Guardian ligger 75 av disse fortsatt på sykehus, og 23 av dem mottar behandling for alvorlige skader.

Blant de drepte var det ektepar, kjærestepar og venninner. Kjæresteparet Chloe Rutherford (17) og Liam Curry (19) omkom begge. Det samme gjorde ekteparet Anglika (40) og Marcin (42) Klis. Venninnene Alison Howe (45) og Lisa Lees (47) ble drept mens de ventet på døtrene sine.

To venninner var savnet, en døde

Laura MacIntyre (til venstre) og hennes venninne Eilidh MacLeod var begge savnet etter terrorangrepet i Manchester. Laura overlevde, Eilidh døde.

Laura MacIntyre og hennes venninne Eilidh MacLeod var begge savnet etter terrorangrepet i Manchester. De hadde reist fra øygruppen Hebridene for å gå på konserten.

Ifølge Lauras far, som hadde snakket med The Telegraph, var dette datterens første konsert og en bursdagsgave til Eilidh. Begge var store fans av Ariana Grande.

Tirsdag kom 17 år gamle Laura til rette etter å ha vært savnet i nærmere et døgn.

Torsdag kom beskjeden om at venninnen Eilidh (14) er blant de drepte.

Dronning Elizabeth besøkte ofre

Dronning Elizabeth dro torsdag til et sykehus i Manchester for å besøke noen av barna som ble såret i terrorangrepet mandag.

Den 91 år gamle dronningen tok seg også tid til å hilse på leger og ansatte ved Royal Manchester Children's Hospital, som har kjempet for å redde livet til mange av de sårede.

Til 14 år gamle Evie Mills og foreldrene hennes omtalte monarken angrepet som «forferdelig».

– Det er ondskapsfullt å angripe noe sånt, sa dronningen.

Samtidig sto Storbritannia stille i ett minutt kl. 11 torsdag til minne om de 22 dødsofrene etter terrorangrepet

Dronning Elizabeth besøkte torsdag Royal Manchester Children's Hospital og møtte noen av ofrene etter terrorangrepet. Her snakker hun med 15 år gamle Millie Robson og moren hennes.