Verden

Brown ber om unnskyldning

Banket opp kjæresten Rihanna i februar.

En angrende Chris Brown ber fansen tilgi ham på en videosnutt offentliggjort på hans YouTube-side. Rihanna måtte aldri vitne om hva som skjedde den mye omtalte februarkvelden, da Chris Brown mishandlet henne. I stedet erkjente Brown alt da han sto for retten i juni, og i bytte fikk han 180 dager samfunnstjeneste.

Rådet til å holde kjeft

Men bortsett fra innrømmelsen i retten har Brown latt være å uttale seg om det inntrufne. Helt til nå. På en fersk videosnutt gir han til kjenne sin anger, og i løpet av de to minuttene sier han blant annet: — Siden februar har advokaten min rådet meg til å ikke snakke ut, selv om jeg helt siden hendelsen har villet gå offentlig ut og uttrykke min dype anger samt ta på meg fullt ansvar.

Skammer seg

Brown sier at han skammer seg over sine handlinger og at han gjentatte ganger har bedt sin ekskjæreste om unnskyldning. - Jeg har forsøkt å leve mitt liv på en måte som kan gjøre de rundt meg stolt, og fram til nylig synes jeg at jeg gjorde en god jobb, fortsetter han. Og legger til at han har samtaler med både prest og mor for å forstå hva som gikk av ham.

Han sier også at han får profesjonell hjelp for å lære seg å mestre sinnet sitt. - Jeg kan bare håpe og be på deres tilgivelse, avslutter Brown i sin videohilsen.

 1. Les også

  Chris Brown slipper fengsel

Vi videreutvikler våre artikler.
Hjelp oss å forbedre, gi din tilbakemelding.
Gi tilbakemelding

Relevante artikler

 1. KULTUR

  R&B-stjernen Chris Brown avviser voldtektsanklager

 2. KULTUR

  - Da Rihanna kom inn i rommet, var det som de andre jentene ikke eksisterte

 3. KULTUR

  Norske artister hyller Rihanna: - Jeg skal ta notater for å lære av henne

 4. DEBATT

  #metoo og «garderobepraten» - vi er alle skyldige

 5. KOMMENTAR

  Føler du deg ensom, er du ikke alene

 6. A-MAGASINET

  Mona Berntsen fra Norske talenter har lært hva det vil si å være ensom.