Verden

30 nordmenn i skytedrama i Bulgaria

Væpnede menn skjøt rundt seg i en restaurant i Sunny Beach i Bulgaria onsdag kveld. Et reisefølge på 30 nordmenn havnet midt i dramaet, melder TV 2.

  • NTB
Nyhetsbrev Få oversikten med vårt nyhetsbrev om Ukraina

– Det oppsto fullt kaos. Vi gjemte oss under bordene før vi fikk løpt ut av restauranten i panikk. Vi var fryktelig redde for at det var et terrorangrep, sier en av de norske turistene som var til stede, Line Kristoffersen til TV-kanalen.

Bulgarske Kanal 3 melder ifølge NTB at det dreier seg om et narkooppgjør, og at det var en kjent narkobaron og hans livvakter som ble beskutt. De skal være alvorlig eller livstruende skadd.

Star Tour opplyser ti TV 2 at de jobber med å få oversikt over situasjonen.

Norsk vitne forteller

Ved 20-tiden onsdag kveld satt Line Kristoffersen sammen med et reisefølge på nesten 30 nordmenn på en restaurant på Sunny Beach i Bulgaria.

Plutselig så hun det hun beskriver som fem-seks bevæpnede menn, skriver TV2.no.

– Væpnede menn stormet restauranten og skjøt. Det oppsto fullt kaos. Vi gjemte oss under bordene, før vi fikk løpt ut av restauranten i panikk. Vi var fryktelig redd for at det var et terrorangrep, sier hun til TV 2.

Restauranten som ble angrepet hadde mange gjester, og i kaoset som oppsto klarte hun ikke få med seg hvor mange skudd som gikk av.

– Jeg så at minst to personer var skadd og ble fraktet vekk i ambulanse, sier hun.

Les mer om

  1. Bulgaria
  2. Skyting