Trumps første år som president i bilder

Lørdag er det ett år siden Donald Trump steg ut på podiet og ble tatt i ed som USAs 45. president.

Du kan rulle deg gjennom billedgalleriet eller trykke på ett av bildene for å få opp en bildekarusell med større bilder.

Donald Trump venter på å gå ut mot podiet under innsettelsesseremonien utenfor Kongressbygningen i Washington 20. januar i fjor.
Donald Trump sammen med kona Melania og datteren Tiffany like etter at han ble tatt i ed som USAs 45. president. Trump holdt en dyster tale der han beskrev et USA med alvorlige problemer. Presidenten lovet å stanse det han kalte det «amerikanske blodbadet».
Presidenten og Melania under The Salute To Our Armed Services Inaugural Ball i Washington på innsettelsesdagen.
Presidentparet danset seg gjennom en rekke ball den kvelden.
Etter innsettelsen gjorde Trump et stort nummer ut av at han mente mediene løy om hvor mange som kom på innsettelsesseremonien. Selv mente han at det var rekordoppmøte. Bildet til venstre viser Trumps innsettelse, mens det til høyre viser Barack Obamas innsettelse i 2009. Det finners ingen offisielle tall for oppmøte fordi det ikke var krav om billetter for å slippe inn på området.
Trump hilser på FBI-sjef James Comey under en tilstelning i Det hvite hus to dager etter innsettelsen. Fire måneder senere sparket Trump Comey. Forholdet mellom de to mennene er blitt en sentral del av etterforskningen av det USAs etterretningstjenester mener var russisk innblanding i presidentvalget.
Demonstranter på flyplassen i Seattle i protest mot Trumps innreiseforbud for folk fra syv land med hovedsakelig muslimske innbyggere. Innreiseforbudet ble stanset av en føderal domstol, men ble senere godkjent i en annen form.
Donald Trump er omgitt av noen av sine næreste rådgivere under en telefonsamtale med Russlands president Vladimir Putin. Fra venstre: Trump, stabssjef Reince Priebus, visepresident Mike Pence, sjefstrateg Steve Bannon, pressetalsmann Sean Spicer og sikkerhetsrådgiver Michael Flynn. I dag er det bare Pence, som er valgt og ikke kan sparkes, som fortsatt er igjen i Det hvite hus.
Tysklands forbundskansler Angela Merkel og Trump under en felles pressekonferanse under Merkels besøk i Washington 17. mars.
Trump later som han kjører lastebil etter et møte med næringslivsledere 23. mars i fjor.
Pressetalsmann Sean Spicer og stabssjef Reince Priebus fotografert utenfor Vestfløyen 2. mai i år. De fikk begge svært korte opphold i Det hvite hus. Spicer holdt i 182 stormfulle dager, mens Priebus fikk sparken etter 189 dager.
Donald Trump hadde med seg førstedame Melania og datteren Ivanka da han møtte pave Frans i Vatikanet 24. mai i fjor.
Trump stikker hodet inn i pressekorpsets kabin om bord på Air Force One på en av presidentens mange reiser til eiendommen Mar-a-Lago i Florida.
Seniorrådgiver Jared Kushner følger med under et kabinettsmøte i Det hvite hus i november. Kushner, som ikke har noe politisk erfaring, har fått en bred portefølje med arbeidsoppgaver. Han skal blant annet røkte forholdet til Kina, reformere de føderale myndighetene og skape fred i Midtøsten.
Donald Trump ankommer Harrisburg før et massemøte for å markere at han har vært president i 100 dager. Trump har holdt en rekke store folkemøter av samme type som han holdt under valgkampen i 2016.
President Donald Trump og hans russiske kollega Vladimir Putin møttes under G-20-toppmøtet 7. juli. På hjemmebane har Russland og landets innblanding i fjorårets presidentvalg preget Trumps første år som president.
Trump-rådgiver Kellyanne Conway med beina i sofaen mens presidenten møter lederne for USAs tradisjonelt svarte universiteter i Det ovale kontor.
Trump kaster en tørkerull til folk i Puerto Rico som er rammet av orkanen som traff øya. Han sa så at «folk koste seg».
Trump portrettert av nyhetsbyrået APs fotograf i Det ovale kontor.
Trump viser visepresident Mike Pence hvordan man svinger et balltre.
Presidentflyet Air Force One tar av fra Las Vegas etter et besøk fra president Donald Trumps. 58 mennesker ble drept i et angrep i byen 1. oktober. I forgrunnen kan man se de to knuste vinduene der gjerningsmannen åpnet ild mot folkemengden. Mannen hadde 23 våpen. Flere av dem var modifisert for å kunne skyte tilnærmet som automatvåpen.
President Trump ser opp mot solen under solformørkelsen 21. august i år. Han overvar solformørkelsen sammen med førstedame Melania og parets 11 år gamle sønn Barron. P
Trump svarer på et spørsmål fra en journalist i det han er i ferd med å gå om bord i presidenthelikopteret Marine One på flystasjonen Andrews like utenfor Washington.
Trump poserer for APs fotograf mens han står bak Resolute-skrivebordet i Det ovale kontor.
President Trump går om bord på Air Force One i Vietnam på vei videre til Kina under hans store rundreise i Asia i november.
Trump ønsker 11 år gamle Frank Giaccio velkommen. Han hadde skrevet brev til Det hvite hus og tilbudt seg å klippe plenen. Det sa Trump og hans folk ja til.
Trump ser noe overrumplet ut da andre statsledere i Asean-samarbeidet krysser armene før det tradisjonelle Asean-håndtrykket.
Til slutt finner Trump ut av det. Her holder han Vietnams statsminister Nguyen Xuan Phuc og Filippinenes president Rodrigo Duterte i hendene.