Ekstrapodkast: Dette skjedde i den siste presidentdebatten

Donald Trump og Joe Biden møttes til den siste store debatten før USA-valget. Aftenpodden USA satt oppe og fulgte med, angrep for angrep.

  • Hør i Aftenpostens podkastspiller i toppen av artikkelen. Hvis du har Iphone, kan du også høre i «Lytt»-seksjonen i Aftenposten-appen.
  • Flere episoder ligger nederst i denne saken. Gå til www. aftenpodden.no for å høre tidligere episoder.

Korrespondent Øystein Langberg, kommentator Christina Pletten og Lars Glomnes fulgte med da de to presidentkandidatene møttes til en siste dyst.

Det ble en helt annen debatt enn den forrige, der særlig starten var mer saklig. Spørsmålet er om det fikk frem kontrasten enda tydeligere, eller om det faktisk ga Trump noen rammer som gjør ham mer «normal».

I en spesialutgave av valgpodkasten Aftenpodden USA, får du en oppsummering av det viktigste – og rareste som skjedde.

Nye episoder hver uke

Aftenpodden USA kommer vanligvis ut hver tirsdag ettermiddag. Du må være abonnent på Aftenposten for å kunne høre Aftenpoddens USA-podkast, og den tilbys nå kun på Aftenpostens nye podkastplattform.

Den ukentlige podkasten Aftenpodden, som gir analyser og nyheter fra norsk politikk og debatt hver torsdag, vil fremdeles ligge åpent for alle brukere på alle podkastplattformer.

Her er tidligere episoder: