Verden

Gutt som ble tatt av alligator er funnet død

En to år gammel gutt ble tirsdag tatt av en alligator på en strand ved Disney World utenfor Orlando i Florida. Gutten er nå funnet død, melder CNN onsdag.

Luksushotellet Grand Floridian Resort and Spa ved Disney World utenfor Orlando. Den to år gamle gutten ble tatt av en alligator på en strand i nærheten av hotellet.
  • NTB
Nyhetsbrev Få oversikten med vårt nyhetsbrev om Ukraina

Guttens far gikk ut i vannet og forsøkte å ta sønnen fra alligatoren, men måtte gi tapt.

Den tragiske hendelsen skjedde da guttens familie satt og slappet av på stranda tirsdag kveld lokal tid, ifølge politiet. En leteaksjon ble satt i gang, og onsdag ble gutten funnet død, [opplyser kilder til CNN.

– Barnet lekte i vannkanten da en alligator kom opp fra vannet og tok barnet. Faren, som var i nærheten, forsøkte å ta barnet tilbake, men lyktes ikke, sier presseansvarlig Jeff Williamson i Orange County til VG.

Politifolk, et helikopter og de lokale fiskeri- og miljømyndighetene deltar i letingen. Alligatoren anslås å være mellom én og to meter lang.

Familien på fem fra Nebraska var på ferie Florida og var i vannkanten for å kose seg da sønnen ble tatt av alligatoren.

Sheriffen i Orange county, Jerry Demings, på en pressekonferanse etter at toåringen ble tatt av en alligator.

Stranden hvor toåringen ble angrepet, ligger ved et luksushotell som er eid av Disney. Ikke langt unna ligger byen Orlando, hvor 49 mennesker ble drept i skytemassakren på et utested for homofile natt til søndag.

– Jeg kan ikke forestille meg hva foreldrene til barnet går gjennom. Dette har vært en tøff uke i Orlando, sier A.J. Jain, som bor på hotellet.

Les også

  1. Mange barn skadet i lynnedslag både i Paris og Tyskland

  2. Gutt (1) falt ut av vindu i fjerde etasje i Tromsø

Les mer om

  1. Ulykker