Expressen: Mann med kriminell bakgrunn skal ha vært målet – skuddene traff 18 år gammel kvinne som døde i natt

Med skudd fra et automatvåpen er en ung kvinne drept i Stockholm natt til onsdag.

Svensk politi utenfor leiligheten der en kvinne ble skutt og drept natt til onsdag.

Politiet leter etter to maskerte gjerningsmenn som flyktet i en mørk bil fra åstedet, skriver Aftonbladet.

Aftonbladets bilder fra stedet viser at minst to skudd ble avfyrt inn i en leilighet. Et vitne sier til avisen at det ble hørt opp mot ti skudd i området.

Expressen skriver at en mann med kriminell bakgrunn skal ha vært målet for angrepet. Mannen skal være dømt for ran, voldsutøvelse og narkotikakriminalitet. Avisen skriver også at kvinnen som er drept, skal være 18 år gammel.

Trodde et hus var i ferd med å kollapse

Meldingen om skuddløsning i Vällingby kom klokken 01.30 natt til onsdag. Kvinnen ble fraktet til sykehus i ambulanse. Onsdag morgen opplyste politiet at hun ikke overlevde og at hennes pårørende er varslet om dødsfallet. Vällingby er en bydel vest for Stockholm sentrum.

Onsdag formiddag jobber flere politifolk med å sikre spor fra åstedet.

Kvinnen som ble drept i Stockholm skal være 18 år gammel. Ifølge Expressen var målet for angrepet en mann med kriminell bakgrunn.

Et vitne sier til Expressen at hun først trodde at et hus var i ferd med å kollapse og at skuddene fikk vinduene til å riste. Hele familien våknet, forteller hun videre.

– Det er virkelig forferdelig. Du tør ikke gå ut på kvelden, sier Nerman Uzel (47), som bor i området.

Flere drepte kvinner

Det er den andre kvinnen som blir skutt og drept i Sverige denne uken. En kvinne, som hadde et spedbarn i armene, ble mandag drept på åpen gate i Malmö.

I forrige uke ble en norsk kvinne funnet drept i en leilighet på Södermalm i Stockholm. En mann er siktet i denne saken. Han erkjenner ikke straffskyld.