Ariana Grande: – Jeg er veldig, veldig lei meg

Ariana Grande uttrykker sorg over tragedien som rammet Manchester-konserten hennes. Artistkolleger fra hele verden sender sine støtteerklæringer.

Ariana Grande fotografert under en konsert i Las Vegas i fjor:

Ariana Grande kom selv uskadet fra eksplosjonen som kostet minst 19 mennesker livet, mandag kveld. På Twitter skriver artisten at hun er knust og «veldig, veldig lei seg» etter hendelsen, som politiet behandler som en terrorhandling.

– Jeg har ikke ord, skriver hun.

Hun skulle etter planen holdt konserter på O2-arenaen i London torsdag og fredag, deretter skulle hun til Belgia, Polen, Tyskland og Sveits. Nå har hun besluttet å utsette turneen på ubestemt tid.

– Vi sørger over livene som er gått tapt under denne feige handlingen. Vi ber dere alle om å tenke på ofrene, deres familier og alle som er rammet, sier Grandes manager, Scooter Braun, ifølge TMZ.

broken. from the bottom of my heart, i am so so sorry. i don't have words.

– Det verste mareritt

Grandes musikerkollegaer fra hele verden har også brukt sosiale medier for å uttrykke sympati og forferdelse etter tragedien.

– Manchester. All min kjærlighet og tanker er hos dere. Jeg er så lei meg for at dette skjedde, skriver Zara Larsson på Twitter.

– Enhver musiker føler seg syk og ansvarlig i natt – konserter burde være trygge for dere. Dette er virkelig det verste mareritt. Jeg sender min kjærlighet til Manchester, skriver Lorde på Twitter.

every musician feels sick & responsible tonight—shows should be safe for you. truly a worst nightmare. sending love to manchester & ari

Nicki Minaj skriver at det gjør vondt i hjertet over hennes «søster» Ariana og alle familiene som er rammet.

– Uskyldige liv har gått tapt. Jeg er så trist over å høre dette, tvitrer hun.

Taylor Swift: «Tanker, bønner og tårer»

Taylor Swift skriver at hun sender all sin kjærlighet og «tanker, bønner og tårer til alle de som er rammet av Manchester-tragedien.»

My thoughts, prayers and tears for all those affected by the Manchester tragedy tonight. I'm sending all my love.

Også artister som Katy Perry, Selena Gomez, Cher, Jennifer Lopez, Ellie Goulding og Bruno Mars har publisert støtteerklæringer.

– Ord kan ikke beskrive det jeg føler om det som skjedde i Manchester. Jeg vil ikke tro at verdenen vi lever i kan være så ondskapsfull, skriver Bruno Mars.

Sending love to those affected in Manchester.