Verden

Bailey Sellers fikk blomster og fødselsdagshilsen fra pappa - som døde for fem år siden

En svært rørende historie om en pappas kjærlighet til sin datter ble på et par døgn kommentert eller videresendt av nesten halvannen million Twitter-brukere.

Bailey Sellers la ut denne tweeten på sin fødselsdag fredag.
  • Jørgen Lohne
Nyhetsbrev Få oversikten med vårt nyhetsbrev om Ukraina

Bailey Sellers (21) fra Knoxville, USA, la på sin fødselsdag fredag 24.november ut twittermeldingen der hun forteller historien som beveger alle som leser den:

Faren døde av kreft da hun var 16 år gammel. Men før han måtte gi opp kampen mot sykdommen, forhåndsbestilte pappa blomster til hver av Baileys fødselsdager, fem år fremover i tid.

Sammen med bukettene har et blomsterbud hvert år også hatt med seg en håndskrevet hilsen, der faren har gratulert datteren med årets fødselsdag.

– Jeg kommer til å være hos deg

Med tanke på 21-årsdagen på fredag hadde den dødssyke mannen skrevet følgende:

«Dette er min siste kjærlighetshilsen til deg, inntil vi møtes igjen. Jeg vil ikke at du skal felle en eneste tåre for meg, veslejenta mi, for jeg befinner meg på et bedre sted.

Du er og vil alltid forbli den mest dyrebare juvel jeg noen gang fikk i gave. Jeg vil at du alltid skal respektere din mor og fortsette å være tro mot deg selv. Vær lykkelig, og lev livet fullt ut. Jeg kommer til å være hos deg på alle merkedager. Bare se deg om, så vil du vite at jeg er der.»

Takknemlighet og sorg

– Jeg savner deg veldig, pappa, skriver Bailey Sellers i sin twittermelding, med bilde av årets bukett og hilsen. Hun har også lagt ved et foto med faren fra sin barndom.

Som svar på en av de mer enn 10.000 kommentarene til meldingen skriver 21-åringen at hun har følt det som om faren har vært der hos henne på hver eneste fødselsdag når hun har mottatt blomsterhilsenene:

– Men i år var det siste gang. Og det er hjerteskjærende.

twitter.com/JorgenLohne

jl@ap.no

Les mer om

  1. Sorg
  2. Pappa
  3. Sosiale medier
  4. Bursdag