Verden

Bil kjørte inn i folkemengde i Tyskland

Nyhetsbrev Få oversikten med vårt nyhetsbrev om Ukraina

En bil har kjørt inn i en folkemengde under en karnevalsfeiring i en by i Hessen i Tyskland. Flere personer er skadet, opplyser politiet.

Den tyske avisen Bild melder at mer enn 30 personer skal være skadet. Avisen skriver at en tredjedel av de skadede har alvorlige skader. Flere barn er blant de skadede, melder tyske medier. Tallene på antall skadede er ikke bekreftet av politiet, som opplyser at de foreløpig ikke kan gi detaljer om hendelsen.

Politiet går nå ut fra at sjåføren kjørte inn i folkemengden med vilje og har nå avlyst alle karnevalsopptog i Hessen, skriver tyske medier. Ifølge lokalavisen Hessenschau er sjåføren en mann på 29 år.

Politiet opplyser at bilføreren er pågrepet. Ifølge tyske medier skal sjåføren ha kjørt gjennom plastbarrierer som var satt opp av politiet rundt paradeområdet, skriver Reuters.

Hendelsen skjedde mandag ettermiddag midt under karnevalsfeiringen i byen Volkmarsen i delstaten Hessen. Rundt 1500 mennesker var samlet under feiringen. Byen ligger rundt 280 kilometer sør for Berlin.

Les også

  1. Politiet mener mann (29) kjørte inn i folkemengden med vilje

Les mer om

  1. Oppsummert-type