Aftenpodden USA: Dette var noe helt annet

Kamala Harris og Mike Pence møttes til debatt i natt. Bortsett fra fluen som flyttet inn i håret til Mike Pence – her oppsummerer vi det viktigste fra nattens duell.

  • Hør i Aftenpostens podkastspiller i toppen av artikkelen. Hvis du har Iphone, kan du også høre i «Lytt»-seksjonen i Aftenposten-appen.
  • Flere episoder ligger nederst i denne saken.

Korrespondent Øystein Langberg og Lars Glomnes diskuterer nattens debatt mellom visepresident Mike Pence og visepresident Kamala Harris.

Dette var en av mulighetene Trump-kampanjen hadde til på ta initiativet i valgkampen, men for begge kunne kvelden også ødelegge.

Langberg oppsummerer det viktigste å ta med seg fra en kveld som ble veldig annerledes enn skandaledebatten mellom Donald Trump og Joe Biden i forrige uke.

Nye episoder hver uke

Aftenpodden USA kommer vanligvis ut hver tirsdag ettermiddag. Du må være abonnent på Aftenposten for å kunne høre Aftenpoddens USA-podkast.

Nå fjernes den fra Itunes, Spotify og andre plattformer, og den tilbys nå kun på Aftenpostens nye podkastplattform.

Den ukentlige podkasten Aftenpodden, som gir analyser og nyheter fra norsk politikk og debatt hver torsdag, vil fremdeles ligge åpent for alle brukere på alle podkastplattformer.

Her er tidligere episoder: