Verden

Tre personer med oransje armbånd funnet døde i USA – flere er innlagt på sykehus

Politiet i Pittsburgh har funnet syv menn med oransje armbånd. Tre av dem er døde, mens fire er innlagt på sykehus. Det er trolig snakk om overdosedødsfall.

 • Wasim Riaz

Politiet i Pittsburgh i USA etterforsker en «medisinsk hendelse» der tre personer ble funnet omkommet og fire andre ble innlagt på sykehus søndag morgen (amerikansk tid), melder CNN. Pittsburgh ligger i delstaten Pennsylvania på østkysten.

Alle de syv personene hadde på seg oransje armbånd av papir. Politiet tror det kan gi dem ledetråder. Alle de involverte er menn i alderen 30–50 år.

Søndag kveld (norsk tid) melder CNN at politiet mener at mennene har tatt overdose av et narkotisk stoff.

Kristisk

Nødetatene fikk melding om en bevisstløs mann sør i byen rundt klokken 2 natt til søndag. De fant en død mann stedet. Kort tid etter meldte ambulansepersonell om en annen mann som var "noe bevisst" og hadde symptomer som lignet på den første mannen. Han ble ført til et sykehus i nærheten.

Politiet koblet mennene til en leilighet der fem andre personer ble funnet. To av disse var allerede døde. De tre andre ble innlagt på sykehus.

– Tilstanden til de som er i livet varierer fra alvorlig til kritisk tilstand. Eierne av leiligheten har vært samarbeidsvillige, og det er ingen indikasjoner på noen sikkerhetsmessige bekymringer i bygningen, sier Wendell Hissrich, direktør for offentlig sikkerhet i Pittsburgh.

Les mer om

 1. USA

Relevante artikler

 1. VERDEN

  En død etter skyteepisode ved pizzeria i Göteborg

 2. NORGE

  Mann behandles for alvorlige stikkskader i Oslo, etterforskning pågår

 3. VERDEN

  Mann knivstakk forbipasserende i Paris

 4. NORGE

  Fire siktede fremstilles for fengsling etter knivstikking i Sandefjord

 5. NORGE

  Mann skutt og skadet i leilighet i Oslo, tre pågrepet

 6. VERDEN

  USA fordømmer volden i Hongkong