Verden

Bush kjøper hus i Dallas

Dette huset i Dallas antas å være kjøpt av president George W. Bush og førstedame Laura Bush.

USAs president George W. Bush og hans kone Laura har kjøpt et hus i byen Dallas hvor de vil bo etter at Bush går av på nyåret.

  • Anders Nordstoga

Familiens nye hjem ligger i den fasjonable bydelen Preston Hollow, opplyser en talskvinne for presidenten. Via sin venn og regnskapsfører, Robert A. McCleskey, har ekteparet Bush kjøpt et hus som ifølge The New York Times har fire soverom, fire og et halvt bad og et boareal på 790 kvadratmeter.

— Ikke svømmebasseng

Huset ligger i enden av en blindvei med trær på begge sider. Det ble bygget i 1959. Markedsverdien er like over to millioner dollar (om lag 14 millioner kroner). Blant husets fasiliteter er en bar utstyrt med rennende vann («wet bar»), peis, et lite uthus, en frittstående garasje og egen innkvartering for hushjelpere. Eiendommen er fire mål stor (1,13 acres). Til forskjell fra Det hvite hus, har mursteinshuset i Dallas ifølge eiendomspapirene ikke svømmebasseng.

Secret Service som naboer

En ukjent person har kjøpt et mindre hus like i nærheten. Dette antas å være ment for Secret Service-vaktene som skal passe på Bush etter at han går av som president. Alle avgåtte amerikanske presidenter fortsetter å ha Secret Service-beskyttelse livet ut. George W. og Laura Bush kommer fortsatt til å bruke gården de eier i Crawford i delstaten Texas som feriested.

Les også

  1. Bush angrer på ting han har sagt

  2. Bush hyllet seg selv