Verden

Graham: - Dårlig dag for dem som håpet på Trumps fall

Senator Lindsey Graham sier skyen som har hengt over Trump, nå er fjernet av Mueller-granskningen.

Leder for Senatets justiskomité Lindsey Graham sier at skyen som har hengt over president Donald Trump, nå har blitt fjernet av Mueller-granskningen.

  • NTB

– Det er en dårlig dag for dem som håpet at Mueller-etterforskningen skulle felle president Trump, sier Graham, som er en nær støttespiller av presidenten.

En oppsummering av Muellers gransking som søndag ble offentliggjort av justisdepartement, fatslår at Muellers team ikke avdekket noe samarbeid mellom Donald Trumps medarbeidere og Russland.

Den frikjenner ikke presidenten for anklager om å ha hindret etterforskningen, men beviser heller ikke noen forbrytelse, ifølge notatet.

– Det er på tide at vi går videre til nasjonens beste, sier leder Kevin McCarthy for Republikanerne i Representantenes hus.

Les også

Justisministeren: – Ingen bevisst konspirasjon med russerne

Det hvite hus: – Full frifinnelse

Spesialetterforsker Robert Muellers funn innebærer full frifinnelse av USAs president, fastslår Det hvite hus.

– Spesialetterforskeren har ikke bevist noen sammensvergelse og fant ingen hindring av etterforskningen, sier president Donald Trumps talsperson Sarah Sanders i en uttalelse søndag.

Sammendraget som justisminister William Barr og visejustisminister Rod Rosenstein har laget av Muellers sluttrapport, utgjør en «total og fullstendig frikjennelse av USAs president», fastslår Sanders.

Les mer om

  1. Amerikansk politikk
  2. Donald Trump