- Jeg hjalp foreldrene å lete

Norsk 24-åring forteller om drapet på den syv år gamle jenta fra fengselscellen i Pakistan.

Den norske 24-åringen sitter nå fengslet i Islamabad, anklaget for voldtekt og drap på en syv år gammel jente som var nabo av den norsk-pakistanske mannen. I et intervju med Aftenposten.nos tolk i Islamabad, forteller tobarnsfaren om timene etter det grufulle drapet. Han har både overfor pakistansk politi og media vedgått forbrytelsen. — Etter at jeg drepte jenta, hjalp jeg foreldrene med å lete etter henne, sier mannen.

- Ringte selv politiet

Den draps- og voldtektssiktede mannen forteller fra fengselscellen at han forlot liket av den syv år gamle jenta, for så å gå ut på gaten og hjelpe foreldrene med å lete etter jenta. Etter å ha lett i omtrent tre timer, skal mannen ifølge ham selv ha tilbydd seg å ringe politiet og melde jenta savnet. Det takket foreldrene ja til. Mannen forklarer så at han deretter gikk tilbake til åstedet, og kvittet seg med liket på taket på nabobygningen. Han dro kort tid senere på en pilegrimsreise til Mekka med sin mor, og ble arrestert av pakistansk politi på den internasjonale flyplassen i Islamabad da han kom hjem fra reisen.

Hevder mishandling i fengsel

— Jeg har blitt slått av politiet i over 15 minutter før jeg tilsto drapet, sier mannen om oppholdet i fengselscellen. Mannen hevder at han ble slått med en gjenstand over hoftene og under føttene. Han sier samtidig at tilståelsen er oppriktig, og at han ikke har tilstått på grunn av den angivelige mishandlingen. - Jeg vil be om unnskyldning for forbrytelsen i rettssalen, sier 24-åringen til Aftenposten.nos tolk. Politisjef ved den aktuelle politistasjonen Khalid Masud benekter overfor Aftenposten.no at 24-åringen har blitt slått av politimenn ved hans politistasjon.

- Medlem av A-gjengen

Både pakistansk politi og ham selv bekrefter at han er et medlem av den kriminelle organisasjonen «A-gjengen» i Oslo. 24-åringen bekrefter overfor Aftenposten.nos tolk at han er tidligere dømt i Norge, blant annet for vold. - Den siktede har fortalt oss at han er medlem av A-gjengen i Oslo, og at han er tidligere straffedømt i Norge, sier politisjef Khalid Masud til Aftenposten.no. I Norge har mannen flere brødre, en kone og to barn. Han er opprinnelig fra Punjab-distriktet i Pakistan.

Politisjef Khalid Masud bekrefter overfor Aftenposten.no at den siktede 24-åringen har opplyst å være et medlem av A-gjengen.
Tobarnsfaren hevder å ha blitt mishandlet i arresten, noe pakistansk politi benekter.