18 nissebilder fra hele verden

Julenissen står på vannski, deler ut gaver til flyktninger, vasker vinduer, gleder barn, står på skøyter og surfebrett. Her er noen glimt fra julenissens travle dager kloden rundt.

Skøytebanen på Rockefeller Center i New York er et populært samlingssted på Manhattan, så selvfølgelig må julenissen ta noen runder på isen.
I Lima, Peru, er det tradisjon at trafikkpolitiet kler seg ut som julenissen og hans hjelpere. Her er det trafikkbetjent Marco Chira som har kledd seg i julenissedrakt og utfører triks på motorsykkel utenfor regjeringspalasset 20. desember.
Her øver mannskaper fra Sibirs redningstjeneste i klippeveggen "Bestefaren" utenfor byen Krasnoyarsk, selvfølgelig i et antrekk som passer i juletiden.
The 'Water-Skiing Santa and his Kneeboarding Reindeer' holder sin 31. årlige julaftensoppvisning på Potomac River i Virginia i USA.
Russiske isbadere blir passet på av Julenissen, som i russisk utgave heter Ded Moroz. Ivan Abrosimov, 80, og Nikolay Bocharov, 78, fra Cryophile vintersvømmeklubb nyter et forfriskende bad i Yenisei- elven i Krasnoyarsk i Russland for å feire julehøytiden og nyttår. Temperaturen på land var på gode 34 minusgrader da tøffingene hoppet i vannet.
Studenter fra the Evangelical School for Arts har kledd seg som nisser og spiller musikk mens de deler ut gaver til syriske flyktninger i en flyktningleir i Sidon i Libanon 22. desember. Rundt en million syrere lever i Libanon som flyktninger, ifølge FN.
I Tokyo var det julenissen og han reinsdyr som vasket vinduene før julefeiringen.
Tusenvis av julenissekledte deltagere løper for å støtte Multippel Sklerose-foreningen i Madrid i Spania 17. desember.
På julaften var det selveste julenissen som sørget for undervannsserveringen i akvariet i Suzhou i Kina.
Julenissen slipper julegaver på forhånd til turister i Changsha, Hunan-provinsen i Kina.
Nisser i farta under et juleløp i St.Petersburg i Russland julaften.
En gutt i julenissedrakt kjører sin julepyntede ATV i byen Jiyeh, sør i Libanon.
En mann finpusser en julenissedekorasjon i et kristent nabolag i Islamabad, Pakistan på julaften.
Julenissen snakker med 19 måneder gamle Maya under et juleshow for barn av rumenske militære i Bucuresti i Romania. Barna har foreldre som enten er døde eller såret under fredsbevarende operasjoner i utlandet.
En kvinne holder et lite barn i julenisselue under en gudstjeneste julaften i Central Brooks Memorial Church i Karachi, Pakistan.
Julenissen som surfeinstruktør for foreldreløse barn på Kuta Beach i Bali, Indonesia.
Mark Acasio er Oakland Raiders- fan og har julenissedrakt utenpå gorillaantrekket. Anledningen er NFL- fotballkampen mot Indianapolis Colts i Oakland-Alameda Coliseum.
Jimmy Barnes har kledd seg ut som julenissen og har invitert barnebarnet Samuel Zeyla , 7, og hans hund Hunter for en tur på scooter i Waco, Texas lille julaften.
Julenissen bruker ikke reinsdyr, men kamel når han leverer juletrær i Jerusalem. I nissekostymet var det Issa Kassissieh som sørget for den årlige distribusjonen av juletrær i Gamlebyen 20. desember.