Mistet baby i Nice-kaoset – gjenforent takket være Facebook-innlegg

En åtte måneder gammel baby ble borte under Nice-terroren. Etter massedeling av savnet-melding på Facebook er barnet nå gjenforent med familien.

Det åtte måneder gamle barnet er igjen i trygge hender.

I kaoset i Nice i går kveld mistet Tiava Banner det åtte måneder gamle barnet. Hun la deretter ut bilde av barnet på Facebook med følgende tekst:

«Vi har mistet åtte måneder gamle BB. Venner i Nice, har dere sett henne, eller funnet henne, vær så snill å ta kontakt»

Etter over 22 000 delinger, gjorde heldigvis noen akkurat det. Innlegget er nå oppdatert – barnet er funnet og tilbake der det hører hjemme.

Takker for all hjelp

«Vi fant!!!! Tusen takk for hjelpen! Takk til alle på Facebook som har hjulpet oss og sendt støttemeldinger», skriver Banner.

Tiava Banner takker for all hjelp og beklager at hun ikke kan svare hver og en som har tatt kontakt.

Hun presiserer i det oppdaterte innlegget at hun ikke er moren til babyen. Hun legger til at hun har familiemedlemmer på sykehus og ønsker at folk ber for dem.

Bruker sosiale medier for å finne savnede

Etter nyhetene om angrepet kom torsdag kveld, ble bilder av menn, kvinner og barn lastet opp på Twitter og Facebook fra deres kjære, skriver Mirror.

Mer enn 2200 personer har startet å følge en ny Twitter-bruker ved navn @nicefindpeople. Der har bilder blitt publisert av savnede.

Til nå er 84 mennesker bekreftet drept etter at en 31-år gammel mann kjørte gjennom folkemengder med lastebil på den franske promenaden i Nice.