Verden

Kaller kongefamilien "Drakula-familien"

Og anklager Tony Blair for å ha drept prinsesse Diana, mener Mohamed al Fayed.

Prinsesse Dianas død skaper fortsatt overskrifter, over ti år etter at hun omkom. Her er hun avbildet i Sydney i Australia i 1996.
  • Randi Johannessen
  • Josefin Engström

Nyhetsbrev Få oversikten med vårt nyhetsbrev om Ukraina

— Jeg har kjempet i ti år, og nå benytter jeg sjansen til å si nøyaktig hva jeg mener. Med Guds hjelp håper jeg sannheten om hva som skjedde med min sønn og prinsesse Diana vil komme for en dag. Det sa Mohamed al Fayed i dag morges, like før han skulle vitne i foran juryen som gransker Paris-ulykken der Diana, Dodi og sjåføren Henri Paul omkom for over ti år siden. Les om biografien "Diana Chronicles":

Les også

Prinsesse Dianas tragiske liv og død

— Rasist og nazist

Da vitneforklaringen var over, var det ingen tvil om at al Fayed hadde sagt omtrent alt det han hadde på hjertet. Ifølge al Fayed ble prinsesse Diana og sønnen Dodi Fayed myrdet i en sammensvergelse som var planlagt av blant annet Tony Blair, prins Charles og resten av den britiske kongefamilien. Motivet for dette komplottet var at veien måtte ryddes slik at Charles kunne gifte seg med Camilla Parker Bowles, gjengir Sky News. Al Fayed kalte den britiske kongefamilien "Drakula-familien", og spesielt prins Philip, som er dronning Elisabeths gemal, fikk gjennomgå. Han ble kalt både rasist og nazist. - Det er på tide å sende ham tilbake til Tyskland, hvor han kommer fra. Vil dere vite hva han egentlig heter? Det slutter med Frankenstein, sa al Fayed.

Les også

Diana: 10 år med <br/>konspirasjonsteorier

— Dianas søster involvert

Ifølge Sky News sin reporter i retten, leste al Fayed opp en lang liste over dem han mener var involvert i drapet på prinsesse Diana og hans sønn Dodi. Blant annet ble Dianas egen søster, Lady Sarah McCorquodale, og Lord Condon, tidligere sjef for Metropolitan police, nevnt. Han fortalte videre at Diana selv hadde fortalt ham at hun var gravid rett før hun døde. - Hun fortalte meg at hun var gravid over telefonen. Jeg var den eneste de fortalte det til. De sa at de var forlovet og ville kunngjøre forlovelsen mandag morgen. Diana skulle snakke med sønnene sine etter at hun kom hjem fra Paris , sa al Fayed.

  • Se bildeserie:

Han nevnte spesielt en beskjed, som nå kalles the Mishcon note, som ble skrevet av Dianas skilsmisseadvokat Lord Mishcon etter et møte i oktober 1995, som bevis på at Diana og Dodi al Fayed ble drept. I dette møtet beskrev hun sin redsel for å bli myrdet i en bilkollisjon.

Ga ikke lappen videre

Mishcon ga denne beskjeden til politiet. Den ble imidlertid ikke gitt videre til granskerne av ulykken før i 2003, da Dianas tidligere butler Paul Burrell ga avisen the Daily Mail en tilsvarende lapp skrevet av Diana før ulykken. Al Fayed hevder at det er den britiske etterretningstjenesten MI6, på oppdrag av prins Philip og andre kongelige, som drepte prinsesse Diana og Dodi Fayed. Årsaken er — ifølge Al Fayed - at de kongelige ikke kunne utstå tankenpå at moren til Storbritannias kommende konge skulle gifte seg med en muslim.

Les også

  1. 202 personer vraket<br/> fra Diana-juryen

  2. - Jeg tror de ble drept <br/>av kongefamilien

  3. Skulle ha 3,4 mill. for bilde av døende Diana

  4. &ndash; Diana kunne ha overlevd

  5. - Diana ville bære ring fra Dodi på høyre hånd

  6. Her er de siste bildene av Diana

Mohamed al Fayed er overbevist om at den britiske etterretningstjenesten, på oppdrag av de kongelige, drepte prinsesse Diana og hans sønn.
Teknikere jobber ved vraket av bilen prinsesse Diana satt i da den kolliderte i Pont d'Alma-tunnelen i 1997.