Verden

Trump i Twitter-feide med Schwarzenegger

USAs påtroppende president Donald Trump har havnet i en Twitter-feide med skuespiller og tidligere California-guvernør Arnold Schwarzenegger.

Arnold Schwarzenegger tok over som programleder for en kjendisversjon av Donald Trumps tidligere tv-serie. Lave seertall har ført til en Twitter-feide mellom de to. Foto: Paul Drinkwater/AP/NTB scanpix
  • NTB

Schwarzenegger har overtatt som programleder for en kjendisversjon av Trumps TV-konsept «The Apprentice».

I en Twitter-melding fredag erter Trump skuespilleren for den nye sesongens lave seertall, og han skriver at Schwarzenegger ble «ødelagt» sammenlignet med tallene fra da han ledet serien.

– Så mye for å være en filmstjerne. Men hvem bryr seg, han støttet Kasich og Hillary, tvitret Trump.

  • Slik har Trump ertet på seg USAs etterretning – fredag møter han sjefene.

Schwarzenegger brukte ikke lang tid på å svare, og i en tweet oppfordrer han Trump til å jobbe like hardt for det amerikanske folk som han gjorde for seertallene sine. Skuespilleren siterte også tidligere president Abraham Lincolns første innsettelsestale.

– Vi er ikke fiender, men venner. Vi må ikke bli fiender, tvitret Schwarzenegger.

Påtroppende president Trump får møte etteretningstjenestene fredag, for å informeres om deres bevis for at Russland hacket valgkampen.

Milliardæren har ikke latt seg overbevise frem til nå, og hevdet så sent som fredag at hacking-påstandene er en politisk heksejakt.

Les mer om

  1. TV
  2. Arnold Schwarzenegger
  3. Twitter