Nattrikken

Nominert til Oscar for beste kortfilm: Ebba vil egentlig bare holde varmen, men ender ufrivillig opp med å stjele hele «Nattrikken». (Produsert av Cylinder Production AS v/Gaute Lid Larssen og Heidi Arnesen. Regi: Eirik Tveiten)

Aldersgrense 15 år
Mer i denne kategorien
13 Episoder
 1. Sugar del 3 – Reservasjoner

  Idet Lotte ser «sugardaddyen» sin på date med en annen kvinne, blir hun sjalu og føler seg truet. Så langt har relasjonen deres vært kjøp og salg av tjenester. Vil hun egentlig at den skal bli noe mer? «Reservasjoner» er del tre i kortfilmantologien «Sugar», om studenten Lotte som er cam-girl og sugar-dater. (Regi: Ivar Aase)
 2. Sugar del 2 – Komplikasjoner

  Hun har dominert ham via webcam mange ganger før. Men denne gangen, midt under en BDSM-lek, får Lottes kunde hjerteinfarkt. Nå må hun skaffe ambulanse til en mann hun ikke vet hva heter, og ikke vet hvor bor. «Komplikasjoner» er del to i kortfilmantologien «Sugar», om studenten Lotte som er cam-girl og sugar-dater. (Regi: Ivar Aase)
 3. Sugar del 1 – Transaksjoner

  Lotte skal selge en gammel playstation på Finn.no. Men mannen som nå står i leiligheten hennes, er på jakt etter mer enn en spillkonsoll. Det vil være ekstremt lukrativt for henne, men også risikabelt. «Transaksjoner» er del én i kortfilmantologien «Sugar», om studenten Lotte som er cam-girl og sugar-dater. (Regi: Ivar Aase)
 4. Pappa

  Hun skal egentlig bare hente noe i huset hun vokste opp i. Nå blir Helle tvunget til å ta et oppgjør med faren hun har unngått så lenge. Med stesøsteren som tilskuer. (Regi: Ingrid Marie Røine)
 5. ARE YOU OK

  Etter å ha vært vitne til venninnens orgasme begynner Sara å stresse. Vil hun selv noen gang oppleve noe så kraftfullt? Og hvorfor kan hun ikke bare være fornøyd med sin egen orgasme slik den er? (Regi: Mattis O. Goksøyr)
 6. Kjersti Holmen: Et siste forsøk

  Da den hardt pressede alenemoren Iris blir stoppet i fartskontroll, faller hele hennes verden sammen. (Regi: Mona J. Hoel)
 7. En historie om demens: Tuulikki

  Tuulikki er fange i sitt eget hjem. Moren holder henne innelåst og har full kontroll over datterens liv. Men Tuulikki vil bryte fri og ut av fengselet. Sakte, men sikkert eskalerer det anstrengte forholdet. (Regi: Teemu Nikki)
 8. Extra

  Terroren mot pride i fjor fikk meg til å tenke. Noen vil utrydde sånne som meg. Samtidig er folk som søsteren min reelt utrydningstruet. Vi er begge annerledes, hver på sin måte. Så hvorfor er jeg den eneste med en egen bar der jeg kan danse natten lang? (Filmskaper: Signe Rosenlund-Hauglid)
 9. Hvem er Katharina?

  I jakten på sin seksuelle identitet tyr Katharina til film og TV. Men hvordan skal hun finne seg selv når det ikke er noen skeive på skjermen – eller noe annet sted, for den saks skyld? Filmen er en personlig historie basert på regissørenes egne erfaringer. (Manus og regi: Ida H. Eldøen)
 10. Query

  De har vært bestiser siden de var 11. Etter en deilig sommerdag med diskusjoner om seksualitet foreslår en av dem et kyss. Kan de være mer enn venner? Hvor fanget er de av samfunnets forestillinger om kjønn og sex? (Regi: Sophie Kargman)
 11. Er du sulten?

  Hun kan se at han er tynn. Bortsett fra det kjenner hun ham ikke. I mangel på kommunikasjon løper fantasien løpsk med henne. Hun får for seg at sønnen er homofil og kanskje blir misbrukt av eldre menn. Morsinstinktet koker over, og aksjonen for å redde lille-gull er i gang. (Regi: Teemu Niukkanen)
 12. Warsha

  Arbeiderne som blir satt til å styre Beiruts høyeste kran, overlever sjelden. Likevel melder den syriske flyktningen Mohammed seg til tjeneste i «Beistet». Beste kortfilm – Sundance 2022. (Regi: Dania Bdeir)
 13. Donkeyland

  Indra møter hverdagsrasisme overalt. Såpass mye at hun har internalisert den. Hennes indre stemme tolker omverdenen super-rasistisk. Nå brygger det opp til en eksplosiv konfrontasjon. (Regi og manus: Bahar Pars)
 • Jonas Brenna

Les hele saken med abonnement