– Du kan ikke kjøre bil på stranda

Hoddevika har for mange nordmenn på besøk denne sommeren. Nå blir det forbudt å villcampe i surfebygda i Stadt.

Mer i denne kategorien
12 Episoder
 1. Norge har vært stengt i fire måneder - her er halvannet minutt med gjenforeninger

 2. Taxfree

  En ung kvinne på jakt etter et bedre liv kommer til å Norge for å selge varene sine. Sømløst går hun fra å være et menneske til å bli en vare. (Regi: Henry K. Norvalls)
 3. Barnekatalogen

  På et offentlig kontor sitter et lesbisk par og designer sitt eget barn. I møte med en av livets viktigste avgjørelser konfronteres de med sine egne skrupler og demoner. (Regi: Mauritz Brekke Solberg og Daniel Fure Schwarz)
 4. Skyhøye kvadratmeterpriser og brennhete budrunder. Dette er prisene for små boliger i Oslo.

  Kun én leilighet ble solgt til takst. Resten gikk mange hundre tusen over.
 5. On/Off

  Neste flørt er bare et sveip unna. Kan telefonen i seg selv bli like tilfredsstillende som det fysiske mennesket? Og hvordan vil vi objektifisere og relatere oss til andre mennesker når vi først har forelsket oss i selve objektet? (Regi: Simon M. Valentine)
 6. Cocodrilo

  Han ikke snakket med foreldrene siden han kom ut av skapet. Men moren følger sønnen via hans gamingkanal på Youtube. Og en dag tar hun kontakt. (Regi: Jorge Yúdice)
 7. Hetetokter

  En aldrende værdame i overgangsalderen får akutte hetetokter på direkten. I en storm av irritasjoner må hun prøve å holde hode og kropp kaldt i frykt for å bli erstattet av «en yngre modell». (Regi: Thea Hollatz)
 8. Exit Right

  En mann blir utsatt for en rasistisk tirade på en fullsatt buss. En medpassasjer bestemmer seg for å gripe inn, og konfrontasjonen er i gang. (Regi: Rupert Höller)
 9. Oscarvinnende kortfilm: «Skin»

  En svart mann smiler til en liten hvit gutt i kassen på butikken. Det blir starten på en nådeløs krig mellom to rivaliserende gjenger. En krig som skal få en grusom og sjokkerende slutt. Filmen er basert på en sann historie, og vant Oscar for beste kortfilm i 2019. OBS! Inneholder sterke scener. (Regi: Guy Nattiv)
 10. Tunnelen

  Alle må gjennom dødstunnelen for å komme hjem. I kampen mot overbefolkning lukkes den regelmessig, og de fanget på innsiden avlives. Vil familien på fire overleve bilturen inn til byen? (Regi: André Øvredal)
 11. Gnisninger

  Etter utallige mislykkede forsøk på å seg kjæreste tyr Hans-Petter til nettet for hjelp. Der omfavner han en grusom sannhet. Ingen kvinne vil ha ham, og han er dømt til å leve et sexløst liv. (Regi: Marius Myrmel)
 12. Satans barn

  Begge blir uglesett på den kristne sommerleiren. Louise er den pliktoppfyllende flinkisen, Maria er gudløs og gal. Drevet av en felles frykt for djevelen utvikler de et intenst vennskap og bygger opp et hatbilde mot omverdenen. Det får fatale konsekvenser. (Regi: Thea Hvistendahl)
 • Øyvind Tveter (video)
  Øyvind Tveter (video)

Les hele saken med abonnement