Former cult member hears music for the first time

Hun har vært innesperret hele sitt voksne liv og har nettopp klart å rømme. Nå skal hun høre musikk for aller første gang. Journalister fra et magasin er tilstede for å dokumentere opplevelsen. Reaksjonene hennes overgår alt de kunne forestille seg. Vi advarer om sterke scener. (Regi: Kristoffer Borgli)

Aldersgrense 15 år
Mer i denne kategorien
12 Episoder
 1. Kortfilm: Farsen

  Generasjon prestasjon må noen ganger også prestere seg inn i boligmarkedet. Leieprisene er skyhøye. Kampen om de fineste rommene er stor. Og man vil jo ha god kjemi de samboende imellom? Da kan veien være kort fra et rolig kollektiv-intervju til absurd grotesk-teater. (Regi: Anja Petkovic Karlsen og Vanja Maria Kern Vestenfor)
 2. Sondre Lerche liker ikke at det går inflasjon i gåsehud

  For Sondre Lerche inntreffer gåsehuden de dagene han er litt skjør.
 3. Den vakre lidelsen

  Tyler Futrells nye «Stabat Mater» er så vakker at det gjør vondt.
 4. Kortfilm: Fritt fall

  Verden ser på med sjokk idet det første flyet treffer World Trade Center. Den unge finansmegleren Tom er sikker på at det er et terrorangrep. Med jobben som innsats tar han sitt livs største sjanse. (Regi: Emmanuel Tenenbaum)
 5. Isahs «cozy» headset

  Da «Isah» brukte headsettet for første gang, måtte han nesten ty til tårene.
 6. Noe av det beste jeg har hørt i år

  Solodebuten fra Selma French er et dynamisk verk som imponerer stort.
 7. Mener symfoniorkestrene blir museer for gammel musikk

  – Orkestrene spiller nesten utelukkende musikk som er 80–90 år gammel og eldre. Hvor lang tid vil det ta før dette blir et alvorlig problem for institusjonene? spør Eirik Raude.
 8. Lettrørt, følsom og morsom

  Komiker Abubakar Hussain er en sentimental type.
 9. Sugar del 2 – Komplikasjoner

  Hun har dominert ham via webcam mange ganger før. Men denne gangen, midt under en BDSM-lek, får Lottes kunde hjerteinfarkt. Nå må hun skaffe ambulanse til en mann hun ikke vet hva heter, og ikke vet hvor bor. «Komplikasjoner» er del to i kortfilmantologien «Sugar», om studenten Lotte som er cam-girl og sugar-dater. (Regi: Ivar Aase)
 10. Hemale education

  Hector og bestevennen Allvin er under opplæring for å bli den perfekte mann. Hver dag er den samme. De samme rutinene. Den samme maten. Det samme pensumet. Vil de noen gang kunne tilfredstille kvinnenes krav? (Regi: Frøydis Fossli Moe)
 11. Hijack 139

  En ensom og beruset 24-åring var ansvarlig for den første flykapringen i norsk luftrom. Kravene hans for å overgi seg både overrasket og beroliget de involverte. Var det et gisseldrama eller en litt anstrengt fest? (Regi: Sondre Johre og Joachim Berg)
 12. Hun lagde musikk av lys og farger

  Lærerne sa hun var for pen til å lykkes. Men Kaija Saariaho ble en av verdens mest innflytelsesrike komponister.
 • Jonas Brenna

Les hele saken med abonnement