Fotball

Verdensmester føler seg som offer for menneskehandel

Christoph Kramer, tysk verdensmester i fotball, kritiserer ledelsen i Leverkusen og sier han føler seg som et offer for menneskehandel.

SMELL: Christoph Kramer fikk en hodesmell tidlig i finalen.

For annen sesong på rad leies Kramer ut fra Leverkusen til Borussia Mönchengladbach. 23-åringen sier at klubben ikke skal føle seg trygg på at han kommer tilbake.

— Det er ikke hyggelig å bli sendt hit og dit. Derfor er det bare jeg som bestemmer hvordan min framtid ser ut, sier han til Köln-avisen Express.

— Ofte føler jeg meg som et offer for moderne menneskehandel, men til sist er det bare jeg som bestemmer, sier han til magasinet Der Spiegel.

GULLJUBEL: Per Mertesacker jubler for gullet sammen med lagkamerat Christoph Kramer.

Leverkusens sportssjef Rudi Völler synes ikke om de uttalelsene.— Christoph ville sikkert ha godt av å konsentrere seg om å prestere i kampene med Borussia, sier Völler til avisen Bild.

— Fra samtaler med Christoph vet jeg hva han tenker og hvordan han ser på situasjonen, og det lyder noe annerledes enn hans offentlige uttalelser, legger han til.

Kramer rykket på kort varsel inn i Tysklands startoppstilling i VM-finalen mot Argentina da Sami Khedira ble skadd under oppvarmingen, men han pådro seg hjernerystelse i første omgang og måtte byttes ut etter en halv time. (©NTB)

Les mer om

  1. Tysk fotball
  2. Bayer Leverkusen
  3. Tysklands herrelandslag fotball