Forren: - Vi begynner å ligne på oss selv igjen

Molde-spillerne kjempet som løver og sikret første seier i eliteserien siden 3. juli.

svp://101276?view=bt

VÅLERENGA-MOLDE 0-1

Vålerenga hadde ikke vunnet mot Molde på fem år da lagene møttes på Ullevaal søndag ettermiddag, og selv om Oslo-laget hadde et klart favorittstempel før kampen, klarte de ikke å temme et Molde-lag sulteforet på trepoengere.

Vegard Forren ser positive trekk ved Molde-laget etter seieren over Vålerenga.

Hjemmelaget skapte ikke en eneste sjanse de første 45 minuttene, mens Molde — anført av en formsterk Eirik Hestad - overbeviste i begge ender av banen. Etter 13 minutter banket Per Egil Flo inn kampens eneste mål, etter vakkert forarbeid fra nevnte Hestad.Målet ble kampens eneste, selv om begge lag skapte svære muligheter i 2. omgang.

— Jeg er veldig fornøyd med at vi jobber og blør for hverandre. Selvtilliten vokser og vokser, og akkurat det er jeg veldig fornøyd med, sier Erling Moe til Rbnett.

Les også

Molde på god vei mot gruppespill i Europa

Tre kamper uten baklengs

Treneren virker å ha fått skikk på Molde, og etter søndagens oppgjør på Ullevaal har laget spilt 270 minutter fotball uten å slippe inn mål.

Det tar seg godt ut på papiret, og er samtidig betryggende foran torsdagens viktige bortekamp mot Standard Liege.

Erling Moe har fått fart på Molde. - Selvtilliten vokser og vokser, sier han.

— I 1. omgang er vi veldig gode både offensivt og defensivt. I 2. omgang trøkker Vålerenga på, men vi står stødig defensivt og nekter dem scoring, sier han.Ettersom både Daniel Berg Hestad og Mattias Moström startet på benken søndag, fikk Vegard Forren kapteinsansvaret for Molde. Stopperen åpnet kampen med et slurvete tilbakespill, men hevet seg voldsomt og gikk etter hvert i krigen for de blåhvite.

Oppofrende og konsentrert stopperspill gjorde at 1-0-ledelsen holdt helt inn for Molde.

— Dette var viktig. De to siste kampene har vi vært meget gode, og vi begynner å ligne litt på oss selv igjen. Vi har tatt tak i den defensive biten av spillet, og fremstår veldig solide, sier Forren.

Sikter oppover

Molde er utslått av cupen og sjanseløs på seriegullet, men en solid høst kan gi en opptur både i serien og i Europa, og danne et godt utgangspunkt for neste sesong.

— Vi ser oppover på tabellen nå, og kommer til å vinne mange fotballkamper dersom vi fortsetter slik. Nå er topp tre eller fire et klart mål. Vi har også et godt utgangspunkt for å komme oss inn i Europa League, så nå skal vi sørge for å ta vare på muligheten torsdag. Forhåpentligvis kommer både vi og Rosenborg til gruppespillet, sier han.

svp://101276?view=bt

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt00000000
1Brann00000000
1FK Haugesund00000000
1HamKam00000000
1Lillestrøm00000000
  • Champions League-kvalifisering