Fotball

– Feil å vrake Reginiussen fra landslaget

Tore Reginiussen ble ikke tatt ut i Norges tropp mot Sverige. Det overrasker Mini Jakobsen, som trodde 27-åringen ville få en plass i startelleveren.

Tore Reginiussen har imponert med storspill for Rosenborg i hele år, men er ikke med i landslagstroppen mot Sverige.
  • Sjur Magnus Bergstrøm

Da Egil «Drillo» Olsen mandag offentliggjorde landslagstroppen til kampen mot Sverige, var det ikke funnet plass til Tore Reginiussen.

I stedet valgte Drillo å ta ut Odds Fredrik Semb Berge og Moldes Vegard Forren, i tillegg til selvskrevne Brede Hangeland.

– Det er en stor overraskelse, fordi jeg trodde Reginiussen skulle starte kampen sammen med Hangeland. Forren har bare spilt to-tre kamper for Molde og Semb Berge er ikke bedre enn Reginiussen. Jeg skjønner ikke hvorfor han ikke ble tatt ut, sier Mini til adressa.no.

— Hva tror du er grunnen til at Drillo vraker Reginiussen?

– Alle har personlige favoritter. Drillo håper nok at Forren kommer tilbake i form og tenker på Semb Berge som en fremtidig løsning, men jeg mener det var feil å ikke ta ut Tore, sier Mini.

- Vært god i hele år

Han mener at Reginiussen sammen med Mike Jensen har vært Rosenborgs beste spiller i år, men Alexander Søderlund var den eneste RBK-spilleren blant Drillos 20 utvalgte.

– Jeg hadde ikke blitt like overrasket om Søderlund hadde blitt vraket, som er jeg er nå, sier Jakobsen, som ikke savner noen andre Rosenborg-spillere i troppen.

Landslagsambisjoner

I går scoret Tore Reginiussen fra 20 meter mot Sogndal og var igjen solid i midtforsvaret. Etter kampslutt sa han til Adresseavisen at han ønsket å vise seg frem som en sjef på landslaget også.

– Landslaget er et stort mål for meg, og jeg vil vise mitt beste der. Jeg har vært OK i de kampene jeg har fått, men ikke hundre prosent. Nå vil jeg vise det norske publikum at jeg er mer enn god nok, og jeg har et stort mål om å bli en bauta og en sjef på landslaget.

Les også

  1. RBK sviktet ikke mot Sogndal

  2. Godset-profil på vei til Bundesliga-klubb

  3. Stefan Johansen inne på A-landslaget

Les mer om

  1. Herrelandslaget fotball
  2. Rosenborg BK